Nyní v e-shopu doprava Uloženkou ZDARMA

Benediktinské prebiotikum ČERNÝ RYBÍZ

 
Novinka
 

Cucavé prebiotické pastilky s inulínem, s velmi příjemou chutí, s vysokým podílem přírodních extraktů a obohacenou o vitamín C.

  • nezvyšuje glykemický index 
  • napomáhá vstřebávání vápníku
  • snižuje cholesterol v krvi
  • 30% čerstvé šťávy                                                                                                                                                                                                                  

Hmotnost: 70 g
Obsahuje 20 pastilek

Dostupnost Skladem
Běžná cena 98 Kč
Ušetříte 2 Kč (–2 %)
96 Kč / ks    
Kód produktu KO-03
Značka Klášterní officína s.r.o.
Kategorie Produkty
 

Benediktinské prebiotikum s inulinem a bylinnými extrakty

Doplněk stravy se sladidlem (bez cukru) ve formě pastilek

Čekankový inulin přispívá k normální funkci střev zvýšením četnosti stolice. *
Navíc obsahuje extrakt z černého rybízu, který podporuje imunitu a napomáhá cévnímu systému.

*) Příznivého účinku se dosáhne při denním přívodu 12 g čekankového inulinu.

 Složení: 
Inulin, regulátor kyselosti: kyselina jablečná a kyselina mléčná, vitamín C (antioxidant), steviolglykosidy (sladilo), sukralóza, extrakt z černého rybízu (1:10)

 Obsah účinných látek v denní dávce ( 5 pastilek):

Čekankový inulin - 14 g
Extrakt z černého rybízu (zahuštěno 1:10) - 448 mg

 Doporučené dávkování: 

Dospělí 4-5 pastilek denně

Děti do 15-ti let 1-2 pastilky denně

 Upozornění, uchovávání:

Určeno pro dospělé a děti od 3 let.
Nepřekračujte doporučené dávkování - při vyšších dávkách se může projevit plynatost nebo četnější stolice!

Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Ukládejte mimo dosah dětí. 
Skladujte při pokojové teplotě.

 PROČ Benediktinské prebiotikum :

 - obsahuje Čekankový inulin - funkční vláknina - slouží v tlustém střevě jako zdroj energie pro symbiotické mikroorganismy - podstata prebiotického efektu.

Symbiotická mikrobiota (zejména Bifidobacterie) díky funkční vláknině, dokáže eliminovat patogenní mikroorganismy v tlustém střevě. Tím dochází k eliminaci zánětlivých procesů v střevě. 

Vedlejším, ale podstatným efektem je produkce většího množství kyseliny máselné (Butyric acid), která přímo působí na kondici sliznice tlustého střeva.

Se zdravím trávícího traktu a kondicí mikrobiomu souvisí i absorbce vápníku. Na základě studií (podklady BENEO) se zvýšilo vstřebáváná vápníku o 30%, což je velmi důležité pro osoby trpící osteoporosou - zvýšení pevnosti kostí.

Obezita je celosvětovám problémem. Pomocí funkční vlákniny lze snížit celkový přijem kalorií a tím množtsví tělního tuku.