Nyní v e-shopu doprava zdarma při nákupu nad 400 Kč.

Benediktinské prebiotikum

 
  • 1 z 10
 

Vyberte si z deseti chutí bylinných extraktů.

Cucavé prebiotické pastilky s inulínem,

s velmi příjemou chutí, s vysokým podílem přírodních extraktů a obohacenou o vitamín C.

  • nezvyšuje glykemický index 
  • napomáhá vstřebávání vápníku
  • snižuje cholesterol v krvi
  • 30% čerstvé šťávy                                                                                                                                                                                                                  

Hmotnost: 70 g
Obsahuje 20 pastilek

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem
Varianta
Běžná cena 98 Kč
Ušetříte 2 Kč (–2 %)
96 Kč    
Značka Klášterní officína s.r.o.
Kategorie Produkty
 

Benediktinské prebiotikum s inulinem a různými bylinnými extrakty.

Doplněk stravy se sladidlem (bez cukru) ve formě pastilek

Obsah účinných látek v denní dávce ( 5 pastilek):                                                                                                                     

Čekankový inulin - 14 g
Extrakt z borůvky (zahuštěno 1:10) - 448 mg

 Doporučené dávkování:                                                                                                                                                               

Dospělí 4-5 pastilek denně,  děti do 15-ti let 1-2 pastilky denně


BORŮVKA  obsahuje extrakt z borůvky, který obsahuje silné antioxidanty ze skupiny flavonoidů a antokyanů.

Složení:
Inulin, regulátor kyselosti: kyselina jablečná a kyselina mléčná, vitamín C (antioxidant), steviolglykosidy (sladilo), sukralóza, extrakt z borůvky (1:10)

BRUSINKA

Složení: 
Inulin, regulátor kyselosti: kyselina jablečná a kyselina mléčná, vitamín C (antioxidant), steviolglykosidy (sladilo), sukralóza, extrakt z brusinky (1:10)

ČERNÝ RYBÍZ

 Složení: 
Inulin, regulátor kyselosti: kyselina jablečná a kyselina mléčná, vitamín C (antioxidant), steviolglykosidy (sladilo), sukralóza, extrakt z černého rybízu (1:10)

DIVIZNA

Složení: 
Inulin, regulátor kyselosti: kyselina jablečná a kyselina mléčná, vitamín C (antioxidant), steviolglykosidy (sladilo), sukralóza, extrakt z divizny (1:10

ECHINACEA

Složení: 
Inulin, regulátor kyselosti: kyselina jablečná a kyselina mléčná, vitamín C (antioxidant), steviolglykosidy (sladilo), sukralóza, extrakt z echinacei (1:10)

KÁVA

Složení: 
Inulin, regulátor kyselosti: kyselina jablečná a kyselina mléčná, vitamín C (antioxidant), steviolglykosidy (sladilo), sukralóza, extrakt z červené řepy, extrakt z kávy (1:10)

LEVANDULE

Složení: 
Inulin, regulátor kyselosti: kyselina jablečná a kyselina mléčná, vitamín C (antioxidant), steviolglykosidy (sladilo), sukralóza, extrakt z levandule (1:10)

RAKYTNÍK

Složení: 
Inulin, regulátor kyselosti: kyselina jablečná a kyselina mléčná, vitamín C (antioxidant), steviolglykosidy (sladilo), sukralóza, extrakt z rakytníku (1:10)

ŠALVĚJ 

Složení: 
Inulin, regulátor kyselosti: kyselina jablečná a kyselina mléčná, vitamín C (antioxidant), steviolglykosidy (sladilo), sukralóza, extrakt z šalvěje (1:10)

ZÁZVOR

Složení: 
Inulin, regulátor kyselosti: kyselina jablečná a kyselina mléčná, vitamín C (antioxidant), steviolglykosidy (sladilo), sukralóza, extrakt ze zázvoru (1:10)

Upozornění, uchovávání:                                                                                                                                                           

Určeno pro dospělé a děti od 3 let.
Nepřekračujte doporučené dávkování - při vyšších dávkách se může projevit plynatost nebo četnější stolice!

Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Ukládejte mimo dosah dětí.
Skladujte při pokojové teplotě. 

 

PROČ Benediktinské prebiotikum :

- obsahuje Čekankový inulin - funkční vláknina - slouží v tlustém střevě jako zdroj energie pro symbiotické mikroorganismy - podstata prebiotického efektu.

Symbiotická mikrobiota (zejména Bifidobacterie) díky funkční vláknině, dokáže eliminovat patogenní mikroorganismy v tlustém střevě. Tím dochází k eliminaci zánětlivých procesů v střevě. 

Vedlejším, ale podstatným efektem je produkce většího množství kyseliny máselné (Butyric acid), která přímo působí na kondici sliznice tlustého střeva.

Se zdravím trávícího traktu a kondicí mikrobiomu souvisí i absorbce vápníku. Na základě studií (podklady BENEO) se zvýšilo vstřebáváná vápníku o 30%, což je velmi důležité pro osoby trpící osteoporosou - zvýšení pevnosti kostí.

Obezita je celosvětovám problémem. Pomocí funkční vlákniny lze snížit celkový přijem kalorií a tím množtsví tělního tuku.